Arki

Lomat on lusittu ja arki on sylissä. Vaikka Suomen suvi ei ollut se kaikkein hellämielisin niille, jotka sitä lämpöä kaipailivat, niin elokuun toiseksi viimeisenä päivänä voi varmaan todeta, että nyt se kesä on sitten ohi, vaikka ei koskaan kunnolla saapunutkaan. Muualla päin muailmaa lämpöä riitti ja esimerkiksi Euroopan keskinen ja eteläinen osa otti lämpöä meidänkin edestä.

Tällä ja ensi viikolla meidänkin moni toimittajamme pääsee takaisin ilmastoituun toimistohuoneeseensa. Tämä tarkoittaa pullonkaulaa sekä tarjouksissa, myyntitilauksissa että tuotannossa. Sumaa kun lähdetään purkamaan, niin se on jokunen viikko ennen kuin tilanne jälleen tasapainottuu ja ns. arki lähtee rullaamaan. Tämä kannattaa huomioida uusien ja mahdollisten kiireellisten projektien kanssa.

WIRECO:n alkusyksy lähtee liikkeelle reippahasti. Käymme nuoremman myyntimiehen, Eemeli Rasin, kanssa opetushenkisesti kentällä ja lisäksi itse heilun siellä ja täällä, Niko säätää paljon meidän kunniahimoista nettihanketta (siitä lisää myöhemmin), Tanja tuo esille näkyvyyttä, markkinointia ja hoitaa sellaisia välttämättömyyksiä kuin laskutukset ja meidän oma Stigimme hoitaa koko tämän toimialan pullonkauloja eli logistiikkaa. Voi veljet sitä murheiden kakofoniaa… Viimeisimpänä niistä hurrikaani pisti koko paketin uusiksi…

Ja jotta ei totuus unohdu, niin kerrotaan tässä välissä, että on meillä positiivisiakin tapahtumia: heinäkuu oli mahtava kauppakuukausi, vuositasolla on päällä oikein hyvä pöhinä, tuemme materiaalitasolla pientä urheiluseuraa, otamme osaa hyväntekeväisyyteen ja kyllä, välillä pidetään hauskaakin.

Ai niin joo! Syyskuussa nähdään Alihankinta-messuilla. Ota hihasta kiinni ja kerro miten voisimme auttaa juuri sinua. Mukavaa paluuta arkeen ja syksyyn!

Mroooo!

 

-Ali-