COVID-19

Koronavirus leviää tällä hetkellä kaikkialla, mutta WIRECOn toimintaan sillä ei vielä toistaiseksi ole merkittävää vaikutusta. Toimimme vastuullisesti, noudatamme viranomaisten ohjeita, seuraamme aktiivisesti tilannetta ja pyrimme minimoimaan vaikutukset päivittäiseen toimintaamme. Olemme toistaiseksi peruneet asiakastapaamisemme ja korvaamme ne puhelin/teams/skype-palavereilla. Tällä hetkellä omat työntekijämme ja varastomme toimivat täydellä henkilöstöllä.

Suomessa teollisuuden kaapeleita tarvitaan koronaviruksesta huolimatta. Haluamme korostaa, että meidän pääasialliset toimittajamme eivät ole sulkeneet varastojaan, eivätkä tehtaitaan. Vaikka tilanne saattaa aiheuttaa joillain toimitusongelmia, niin Suomen laajimman toimittajaverkoston omaavana maahantuojana, palvelutasomme ja toimitusvarmuutemme pysyy pisimpään korkeimmalla mahdollisella tasolla. Saatavuuden heikentyessä kaivamme jostain esiin varaston, joka pystyy toimittamaan tarvitsemanne kaapelit. Näin meidän ei tarvitse tuottaa teille yhtään enempää haasteita.

Pidämme asiakkaamme ajan tasalla, mikäli tehtyjen tilausten toimitusaikatauluihin tulee muutoksia ilmoitamme siitä viipymättä sähköpostilla tai puhelimitse.
Ilmoitamme myös mahdollisista vaikutuksista toimitusketjussamme nettisivuillamme (www.wireco.fi), joka tulee olemaan se pääasiallinen tiedotuskanavamme.

Toivomme kaikille tervettä ja turvallista kevättä!