Vuosi 2016

Vuosi 2016. Kohta takana. On ollut huimaa aikaa. Teimme taistelutoveri Nikon kanssa vuoden 2015 aikana päätöksen, että joko me tehdään jotain tai sitten me emme tee. Päätimme asiakkaiden palautteiden perusteella tehdä jotain. Se oli PUR Mining X’trem- tuotteet. Iso panostus kaivosteollisuuteen liittyvien rumpukaapeleiden hankintaan ja varastointiin. Kaikki koot 4G16 kokoluokasta 3×185:een asti. On siinä tytöt ja pojat hieman kuparia tarjolla… Todella iso kiitos hyville asiakkaillemme. Ilman heitä tämä ei olisi mahdollista. 

Toinen iso päätös oli hankkia myyntivoimaa. Olen hieman rasisti toteamalla, että vaakakupissa oli hankkia joko kokenutta kettua tai nuorempaa noviisia, jota ei helposti huimaa. Päätimme satsata uuteen sukupolveen. Tähän asti olimme Nikon kanssa säätäneet kaiken myynnin kahdestaan. Yhtäkkiä onkin, perheellisenä miehenä sanoen, ”lapsi kasvatettavana”. Ei mikään helppo juttu. Ja varsinkin silloin, jos haluat sen maksimaalisen syntymättömän potentiaalin ottaa irti ja avata myyntimiehelle tai naiselle myynnin upean maailman eteensä. En välttämättä itse henkilökohtaisesti ole ollut se paras ohjaaja, mutta jotta voi tulosta syntyä niin pitää olla valtavasti omaa halua tulla hyväksi tai jopa parhaaksi. Sitä motivaatiota kun ei saa naapurin Liitelistä kilon paketissa tai litran purkissa. Sitä pitää olla itsessään. Tähän päivään asti olen yrittäjänä keskittynyt vain itse tekemään sen oman maksimaalisen suorituksen. Ponnistamaan pienen lapsosen nimeltä WIRECO:n jaloilleen. Virheitä on sattunut matkan varrella riittävästi ja pettymyksiä on tullut enemmän kuin ilon hetkiä. Silti tätä tekee joka päivä. Uudestaan ja uudestaan. Jokusen kerran olen miettinyt, että miksi ihmeessä. Mitään aukotonta vastausta ei ole päässyt muodostumaan, mutta yksi syy ovat ihmiset, joiden kanssa saan olla tekemisissä aina Suomi-neidon molemmilta lanteilta ja kiireestä kantapäähän. Mahtavat ihmiset, alati uudet haasteet, erilaiset kulttuurit toimittajaverkostossa ja kuljetun tekemisen matkan aikana kohdatut maisemat. Ne ovat ne suurimmat motivaattorit. Kenties vähän hölmöä, mutta minulle se on kuin lääkärin määräämää Beroccaa. 

Toukokuussa joukkoomme liittyi koelaboratoriohenkinen ajatuksemme uudesta myynnin voimasta. Lassi. Voi veljet sitä energian suuruutta, kysymysten tulvaa ja oveen koputusten määrää. Fiksu nuori mies, jolla on kaikki ainekset menestyä, kun vaan jaksaa painaa menemään.

Marraskuussa joukkoomme härkään, liittyi nainen. Sellainen, jonka tunnen jo vuodesta kirves ja miekka. Tanja. Hän tuo toimistoomme kokemusta. Heti, kun Tanjasta saadaan pesunkestävä vihreä haltia, hänen sormenjälkensä tulee näkymään niin päivittäisessä tekemisessä, kuin esimerkiksi markkinoinnillisissa toimenpiteissä. Enää ei voi allekirjoittaneita syyttää kaikesta… Mahtavaa, että meidänkin työympäristö sivistyy ja tuo valoisa nauru kaikuu täällä käytävillä. 

Kiitos Karille. Meidän Stig. Ja mikäli et tiedä mitä tarkoitan niin katso kotisivujamme. Ei elämä niin vakavaa voi olla. Eihän. Mies on potkinut meidän kanssa esteitä ja kiviä matalaksi. Milloin lähetys on eksynyt Israeliin… niin tuon viilipytyn hermo on pitänyt. On saanut reklamaatioiden yhteydessä kiitosta hyvästä käytöksestä. Arvostamme Nikon kanssa tällaista toimintaa aivan suunnattomasti.

Tässä jotain mitä on vuonna 2016 päässyt tapahtumaan. Sanaakaan en mainitse luvuista, kliseistä, missioista tai visoista. Vain ihmisistä. Ne tämän kaiken ison näytelmän mahdollistavat. Ja kyllä. Olemme menneet kaikella rintamalla eteenpäin. Luvut sitten puhukoot puolestaan. Tulos syntyy vain ja ainoastaan sarjoista oikeita toimenpiteitä. Näin aiomme entistä kunniahimoisemmin tehdä myös armon vuonna 2017. Asiakkaat. Ilman teitä ei ole meitä.

Hyvää Joulua ja mahtavaa Vuotta 2017.

Shalom!