WIRECO 5-vuotta (virallisesti)

PRH:n myöntämä syntymäpäivätodistus toukokuun 9. takasi sen, että yrittäjien lapsi on 5 vuotta nuori. Kun peruutuspeiliin katsoo mennyttä ajanjaksoa, niin yhtäläisyyksiä lasten kasvattamiseen löytyy yllättävän paljonkin. Voisin seuraavasti luonnehtia hieman alle uhmaikäistä yritystämme:

  • Pystyy kohtuullisen hyvin kommunikoimaan ilmaisemalla myös omaa identiteettiään.
  • Kertoo oman vastauksensa hyvinkin reippaasti, jos on kysyttävää.
  • Luulee tietävänsä, mitä isona haluaa.
  • Haaveilee alvariinsa jostain isommasta minästä.
  • Isot kysymykset hämmentävät.
  • Kaipaa turvallisuutta jokaisen hektisen päivän lomassa.
  • Uskoo, että vielä jonain päivänä…

Juttelin parisen viikkoa sitten yhden hyvän tuttuni kanssa, joka on viisi vuotta seurannut vierestä omaa taivaltani. Hän totesi reippahalla kokemuksen äänellä, kun kerroin, että nyt on tällainen ajanjakso takana: ”Ai, näin nopeasti se aika meni sitten!” Nopeasti. Hmmm… Aika rientää, kun on mukavaa. Tai on paljon tekemistä. Tai on sopivasti painetta, ylä-alamäkeä ja haasteita. Välillä olonsa on tuntenut kuin vitosen rannekkeen omaavaksi pikku-pojaksi; tämä taipale on ollut tähän asti kuin yhtä tivolia. Ei riitä sanat kuvailemaan sitä erilaisten tunteiden viidakkoa, kun tätä 5-vuotiasta lastamme on yritetty saada jaloilleen. Alkuhetkien ryöminnästä hetkellisiin ja kipeisiin polvillaan seisomisiin ja siitä omilla jaloillaan eteenpäin taapertavaksi junnuksi. Ei kaikki todellakaan ole ollut mitään kärsimysnäytelmää, mutta kovaa ja paikoittain jopa raakaa koulua kuitenkin. On joukkoon mahtunut mielettömästi upeita ja positiivisia hetkiäkin. Kauhun tasapainon pitää kuitenkin olla kunnossa. Ja sitä se helevetti on kyllä ollut!

Seuraavat 5 vuotta. Mitä tällöin tulee tapahtumaan…? Me haluamme, että meillä on Suomen laajin kaapeli- ja johdintoimittajaverkosto. Check! Haluamme, että ihmiset tietävät ja tuntevat saavansa meiltä sellaista palvelua, jota aina on hiljaa ja kovalla äänellä peräänkuulutettu. Saamme työllistää lisää hyviä, fiksuja ja yrityksestä paremman tekeviä ihmisiä. Meillä on toimintaa muuallakin kuin Suomessa. Että voin itse kokea olevani 5 vuoden päästä tyytyväinen tehtyihin ratkaisuihin ja että viimeisellä 10 vuodella on ollut merkitystä itselle ja meidän kanssa suoraan tai välillisesti tekemisissä olleille ihmisille.

Kiitos ihan kaikille menneestä viidestä vuodesta. Toivon mitä vilpittömimmin, että saamme olla seuraavatkin vuodet kanssanne. Kiitos.

It has been one hell of a ride!

T:AliBee