Odoo CMS - a big picture

Wireco merged with Tampereen Sähköpalvelu Oy on September 1, 2020

The merger has no effect on the nature of WIRECO-NB Oy’s business, which will continue as before with the same employees at its Paimio office. However, as a result of the merger, WIRECO-NB Oy will begin operating under the name Tampereen Sähköpalvelu Oy.

specialKABLAR FÖR INDUSTRIBEHOV

 
 

Vi är WIRECO – ett företag som importerar, säljer och marknadsför el- och automationstillbehör, med fokus på kunden och på problemlösning. 

Årtal av erfarenhet av finsk industri gör att vi kan verka för våra kunders bästa på ett praktiskt och kundnära sätt. Vi förverkligar lösningar som passar för dina behov, på ett smidigt sätt, och vi erbjuder konkurrenskraftiga produkter och teknisk tillämpbarhet med t.o.m. mycket korta leveranstider. Vårt expertkunnande, samt Finlands mest omfattande nätverk av kabel- och ledarleverantörer, gör att vi kan ta fram effektiva lösningar som spar tid och pengar. 

Ett fungerande slutresultat erhålls när produkten, kunnandet och behovet möts. Optimering av produkterna, systematisk kontroll av materialen samt att man gör rätt val möjliggör ett hållbart resultat. När brukstiden förlängs minskar behovet av underhåll och byte av komponenter - besparingar i tid och kostnader är en följd av ett lösningscentrerat sätt att agera.

I vårt breda produktsortiment ingår specialkablar för el- och automationsbranschen, AKAPP-strömskenssystem, EKD gelenkrohr- energiöverföringskedjor, Marechal kraftanslutningar, värmekablar, tillbehör och komponenter. Vi levererar tillbehör, produkter av premiumkvalitet samt kraftfullare gruvkablar för även mycket krävande förhållanden. Vi skräddarsyr vårt sortiment i enlighet med efterfrågan samt kundens önskemål och behov. Det är en hederssak för oss att kunna erbjuda rätt lösningar så att slutresultatet är fungerande. 

Odoo - Sample 1 for three columns

BRETT PRODUKTSORTIMENT

I vårt täckande utbud hittar du specialkablar för el- och automationsbranschen, AKAPP-strömskenssystem, EKD gelenkrohr- energiöverföringskedjor, Marechal kraftanslutningar, värmekablar, tillbehör och komponenter. Vårt tekniska kunnande gör att vi kan leverera den rätta produkten även för mycket krävande behov.

PRODUKTER
Odoo - Sample 2 for three columns

LÖSNINGSCENTRERAT VERKSAMHETSSÄTT

Att du lyckas innebär även att vi lyckats. En utmärkt kundservice och ett fokus på att lösa problemet är hörnstenar i verksamhet. Våra experter betjänar dig i frågor gällande materialanskaffning och erbjuder rätt produkter för varje behov. Förnuftigt, säkert och tillräckligt snabbt.

FÖRETAG
Odoo - Sample 3 for three columns

EN PARTNER ATT SAMARBETA MED

Hos oss kan du alltid förvänta dig en öppen diskussion, bra samverkan och samarbete. Vi är ärligt intresserade av våra kunder och vill alltid kunna erbjuda rätt lösning för rätt plats. WIRECO är din sakkunniga och pålitliga leverantör av specialkabel, samt din dynamiska kompanjon.

KONTAKTA OSS